Persondatapolitik - LOPPEMARKEDET.net

Gå til indhold

Persondatapolitik

KONTAKTER

Persondatapolitik for St. Lyngby IF`s Venner
 
St.Lyngby IF`s Venner er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som medlem eller gæst gør brug af St.Lyngby IF`s Venner, og de services der tilbydes, og tilstræber, at du føler dig tryg ved St.Lyngby IF`s Venner behandling af dine personoplysninger. St.Lyngby IF`s Venner behandler personoplysninger om dig i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning. Afgivelse af oplysninger til St.Lyngby IF`s Venner deles med MinForening ApS der er databehandler.

 
1. Hvornår indsamler og anvender St. Lyngby IF`s Venner dine personoplysninger
 
St.Lyngby IF`s Venner indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:
 
1. Når du indmelder dig som medlem af St.Lyngby IF`s Venner, eller udøver medlemsaktiviteter.
 
2. Når du tilmelder dig som medlem af St.Lyngby IF`s Venner eller ønsker at gøre brug af St.Lyngby IF`s Venner indsamles en række oplysninger om dig for at kunne administrere dit medlemskab og/eller din brug af St.Lyngby IF`s Venner, samt for at kunne tilbyde og levere relevante services til dig.
 
 
Ligeledes bruges dine oplysninger for at kunne besvare konkrete henvendelser fra dig, for at kunne gøre dig opmærksom på særlige medlemstilbud samt for at kunne modtage til og frameldinger til aktiviteter og arrangementer gennem MinForening-applikationen (ejet af MinForening ApS). I denne forbindelse indsamler MinForening ApS alene nødvendige oplysninger om dig, som for eksempel navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer og emailadresse.
 
 
Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem, for eksempel ved udfyldelse af tilmeldingsblanket, deltagelse i et arrangement eller oprettelse af en aftale relateret til St.Lyngby IF`s Venner.

 
 
2. Hvornår videregiver St. Lyngby IF`s Venner dine personoplysninger
 
St.Lyngby IF`s Venner kan i visse tilfælde videregive de personoplysninger, som der behandles om dig. Dine personoplysninger kan f.eks. blive videregivet til:
 
·        a. leverandører St.Lyngby IF`s Venner samarbejder med for at yde services til dig i forbindelse med administration af dit medlemskab og/eller din brug af St.Lyngby IF`s Venner for eksempel leverandører af services, tjenester og support (inklusiv når dette relaterer sig til medlemstilbud), herunder St.Lyngby IF`s Venner;
 
·        b. øvrige tredjeparter i forbindelse med administration af dit medlemskab og/eller brug af St.Lyngby IF`s Venner, herunder MinForening ApS (ejer af MinForening-applikationen); eller
 
·        ​c. hvis det er påkrævet ifølge loven, en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.
 
 
Videregivelsen vil kun ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om, for eksempel i forbindelse med tilmelding til aktiviteter og arrangementer eller i forbindelse med oprettelse af et medlemskab hos St.Lyngby IF`s Venner.

 
3. Hvordan beskytter St. Lyngby IF`s Venner dine personoplysninger
 
St.Lyngby IF`s Venner har tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. St.Lyngby IF`s Venner sikkerhedsprocedurer og -processer bliver løbende revideret for at sikre rimelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.
 
I praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed, og St.Lyngby IF`s Venner kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændig beskyttet mod nogen, som forsætligt forsøger at omgå St.Lyngby IF`s Venners sikkerhedsforanstaltninger for at få adgang til oplysningerne.
 
Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
 

 
4. Hvilke rettigheder har du
 
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som St.Lyngby IF`s Venner behandler om dig, kan du rette henvendelse til vennerneif@gmail.com eller telefonnummer 48210743.
 
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger St.Lyngby IF`s Venner behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode St.Lyngby IF`s Venner om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling. I denne forbindelse gøres opmærksom på, at dit medlemskab hos St.Lyngby IF`s Venner er betinget af, at du afgiver og opdaterer de i St.Lyngby IF`s Venner s indmeldelsesblanket påkrævede oplysninger, der er nødvendige for, at registrere dig som medlem samt administrere dit medlemskab. Du kan anmode om at oplysninger om dig, som er personoplysninger, slettes. I så fald, kan (MinForening ApS) ikke tilbyde dig de services, der fremgår af aftalen.

 
 
5. Hvor længe opbevarer St. Lyngby IF`s Venner dine personoplysninger – løbende sletningsforpligtelse
 
Hos St.Lyngby IF`s Venner gemmes dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som du har bedt om, så længe det er nødvendigt for et berettiget formål (såsom administration af dit medlemskab af St.Lyngby IF`s Venner, eller i så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen. Såfremt vi som dataansvarlig (Forening) og databehandler (MinForening ApS) af hensyn til lovgivningen i øvrigt er forpligtet til at opbevare oplysningerne om dig, beholder vi disse oplysninger, så længe vi er forpligtet hertil.
 
6. Hvad sker der, når St. Lyngby IF`s Venner ændrer denne persondatapolitik
 
St.Lyngby IF`s Venner opdaterer kontinuerligt denne persondatapolitik for at sikre at præsentere dig med så præcis information som muligt, samt for at sikre at overholde gældende lovgivning. Dette medfører, at St.Lyngby IF`s Venner løbende vil opdatere og ændre denne persondatapolitik. I tilfælde af væsentlige ændringer giver St.Lyngby IF`s Venner dig besked via e-mail. Den til enhver tid gældende version af denne persondatapolitik kan rekvireres ved at kontakte St.Lyngby IF`s Venner på vennerneif@gmail.com

 
 
7. Henvendelser og spørgsmål
 
Du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller de personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig:
 
St.Lyngby IF`s Venner, Skolevej 7, 3320 Skævinge, vennerneif@gmail.com, Tlf. 48 21 07 43
 
 
Opdateret 21.05.2024
Tilbage til indhold