OM OS! - LOPPEMARKEDET.net

Gå til indhold

OM OS!

VENNERS historie og aktiviteter - 25 år i støttens tegn

Foreningen Store Lyngby IF 24. kreds, Venner blev stiftet i januar 1990 med det formål at samle penge ind til fordel for Store Lyngby IF´s ungdom.
I 1991 afholdt man det første loppemarked. Siden er loppemarkedet vokset – år efter år – og er i dag Venners allerstørste indtægtskilde.

Den sidste søndag i september samles ca. 225 flittige hjælpere, der glæder sig til at tage imod de over 3000 besøgende.
Det er vigtigt for Venner, at folk der besøger loppemarkedet har en god oplevelse og en dejlig dag.

Ud over loppemarkedet udlejer Venner sikkerhedscertificerede partytelte med eller uden gulv, borde og stole til fester og andre arrangementer - og en pølsevogn har man skam også.

U
d over den 7 mand store bestyrelse og 2 meget aktive suppleanter, er Venner beriget med at hav af flittige medhjælper – ingen nævn, ingen glemt.
Uden disse mennesker ville det ikke kunne lade sig gøre, hvert år at række ca. 250.000 kr. over bordet til støtte af primært ungdommen i Store Lyngby IF.
En støtte der gør det muligt, at tage på ture, rejser og deltage i stævner, en støtte der er med til idrætsrekvisitterne hele tiden er optimale og en støtte der giver plads til nytænkning og realisering af visioner.I 2007 byggede Venner deres egen hal – den benyttes til at opbevare de indsamlede loppeeffekter fra april til september og herefter står den rådighed for idrætsforeningen, der bruger den hele vinteren til bl.a. fodbold og cross-fit.

For ca. 5 år siden blev der lagt kunstgræs i hallen og ved samme lejlighed donerede Venner og Store Lyngby IF hver 25.000 kr. til etablering af kunstgræsbanerne i Hillerød.

Seneste tiltag i Venners aktiviteter er, at man deltager på Arlas Økodag på den økologiske gård ”Lundholm” ved Lille Lyngby, hvor der sælges kaffe, te og bagværk samt økologiske pølser mm. Også her tjenes en fornuftig klat penge til de unge idrætsudøvere.

Venner er en vigtig del af lokalsamfundet omkring den tidligere Lille Lyngby Sogneskole
(nu Kornmarkskolen) og i øjeblikket er vi en del af projektet ”Liv & Glade dage i Lille Lyngby lokalområde”. Et projekt der bl.a. skal fremme trivsel og sammenhold, muligheden for lokale oplevelser, at gøre området omkring Kornmarkskolen, Ll. Lyngby afd. attraktivt for børn, unge og ældre.

VENNERs formand Jens W. Hansen sidder i styregruppen og VENNER har givet tilsagn om økonomisk støtte.

I
forbindelse med Venners 25 år jubilæum 2015 skænkede man i alt 130.000 kr. til Store Lyngby IF’s afdelinger – skydning, badminton, håndbold, fodbold og gymnastik.

På gensyn den sidste søndag i september til
Nordsjællands bedst organiserede

LOPPEMARKED


Opdateret 21.05.2024
Tilbage til indhold